free bootstrap templates

Ai timpul si spatiul tau confortabil in care vrei sa faci kinetoterapie online?

Pas cu Pas pentru o stare de Sanatate mai Buna!

Pas cu Pas obtii rezultate chiar din spatiul tau confortabil.

Vei parcurge un program de exercitii personalizat pentru tine de catre un kinetoterapeut specializat cu scopul de a reabilita functii diminuate sau de a creste nivelul functional al corpului in cazul diverselor afectiuni.Programeaza-te acum!

 • Reducerea rigiditatii musculare si articulare data de munca sedentara; imbunatatirea functiilor motrice. Statul la birou, condusul pe distante lungi, pot fi cauza dezvoltarii unor afectiuni; statul intr-o pozitie incomoda mai multe ore in sir provoaca un dezechilibru muscular.
 • Diminuarea sau eliminarea durerilor cauzate de un dezechilibru postural datorat pozitiilor inadecvate din viata sau activitatea de zi cu zi. Prin exercitii simple dar personalizate - individualizate se pot reechilibra sau pot recastiga functia normala a musculaturii afectate.
 • Reducerea stresulului cotidian si redobandirea starii de bine. Reducand efectele dereglarilor musculare enumerate mai sus organismul se va simti mai liber iar acest lucru produce o stare de bine. In timpul miscarii se elimina in corp anumiti hormoni care creaza o stare benefica, pozitiva rezultand si o diminuarea a nivelului de stres.

Pachete

Evaluare

Desfasuram o sesiune video prin intermediul careia ne cunoastem, ne familiarizam cu istoricul medical, starea de sanatate actuala, constrangerile musculare si articulara si stabilim un program de proceduri personalizat.

Program 5

Iti punem la dispozitie un set personalizat de exercitii pe care il parcurgem online impreuna prin sedinte 1 la 1 online, pe parcursul a 5 intalniri. Fiecare exercitiu va fi insotit de feedback.
Pas cu Pas.

Program 10

Iti punem la dispozitie un set personalizat de exercitii pe care il parcurgem online impreuna prin sedinte 1 la 1 online, pe parcursul a 10 intalniri. Fiecare exercitiu va fi insotit de feedback.
Pas cu Pas.

Intrebari frecvente

 • Cum intram in contact?
  Pentru detalii suplimentare despre #FizioPro putem intra in contact Telefonic sau pe Email. Pentru evaluare si proceduri online putem folosi orice resursa de video - conferinta, precum WhatsApp, Teams, Zoom sau Skype.
 • Ce presupune evaluarea online?
  Este important sa cunoastem istoricul medical - analize, recomandari medicale, etc. In aceasta etapa analizam starea de sanatate actuala - constrangeri musculare sau articulare si vom intocmi impreuna o fisa medicala, in functie de care vom putea concepe programul personalizat de exercitii, Program 5 sau Program 10.
 • Ce inseamna Program 5 si Program 10?
  Program 5 reprezinta un set de exercitii desfasurat pe parcusul a 5 intalniri online 1 la 1. Program 10 reprezinta un set de exercitii desfasurat pe parcursul a 10 intalniri online 1 la 1. Fiecare exercitiu este atent urmarit astfel incat sa fie bine asimilat de pacient. Progresul este urmarit pas cu pas de la sedinta la sedinta.
 • Care este echipamentul necesar pentru fiecare sedinta de kinetoterapie online, Program 5 sau Program 10?
  Ca si echipamente posibile putem enumera: echipament tehnic - telefon cu semnal bun, tableta, laptop sau desktop cu camera video si microfon si aplicatie adecvata pentru video-conferinta, conexiune stabila la internet si accesorii - costumatie lejera care poate facilita miscarea plus alte elemente recomandate, dupa caz, de catre kinetoterapeutul personal. 
 • Ce asteptari sa am de la Kinetoterapia online?
  Ambele programe, Program 5 si respectiv Program 10 sunt desfasurate sub atenta supraveghere a unui Kinetoterapeut experimentat. Kinetoterapeutul este concentrat pe tine 100% cucerind pas cu pas o stare de sanatate mai buna pentru tine. Exercitiile personalizate ajuta la imbunatatirea mobilitatii si amplitudinii articulara, stimuleaza circulatia sangvina si limfatica generala, grabeste refacerea dupa traumatisme sau interventii chirurgicale si chiar ajuta foarte mult in diferite tipuri de reumatism.

Programeaza-te acum!

Telefon

0752080020                         

Email

clinicafiziopro@gmail.com

Mobirise


Va Multumim pentru incredere si prietenie!